Условия за доставка

Мир Добрич ООД използва платежните и куриерски услуги на фирми Speedy и Еконт Експрес. Поръчаните стоки се изпращат и доставят до посочен от купувача адрес за доставка или офис на Speedy или Еконт Експрес.

Всички доставки се извършват с опция преглед и тест (ако е възможен), на територията на България и Европа, разходите за доставка се поемат от купувача.

Мир добрич ООД препоръчва на всички клиенти да прегледат получената стока преди заплащане, тъй като не носи отговорност за дефекти възникнали при транспорта.

Срокове за доставка

Моля имайте предвид, че облеклата ни са поръчкови и се изработват в рамките на 90 работни дни.

Стойност на доставка

Стойността се определя на база официалната тарифа на Speedy и Еконт Експрес – зависеща от теглото и наложения платеж на пратката. 

Начин на плащане

Купувачът може да избере плащане на стоките чрез наложен платеж. Плащането се извършва в брой (в български лева) на куриера при получаване на пратката.

Получаване на стоката

Ако купувачът приеме пратката, той се задължава да заплати в момента на получаване пълната стойност на доставената поръчка.

Ако след преглед на пратката купувачът откаже да я приеме поради лични причини, разходите за връщане се поемат от купувача.